Tak sme sa rozhodli pre cestu na vychod...

pondelok, januára 31, 2005

Letom (zimou) Indickym svetom aneb na Taj Mahal sa nas nepytajte...

.... lebo tam sme neboli. Ani nie tak z principu, ale akosi nam cesta nevysla. Robili sme taky maly prieskum medzi cestovatelmi o tomto najsymbolickejsom kusku Indie a kazdy mal vyhraneny nazor v rozpati: “do Agry a na Taj Mahal nikdy!” cez “bola som tam a je to fakt turisticky grc” az po “nechcel som ist, ale vysvetlovat, ze po roku cestovania v Indii som nebol v Taj sa mi chcelo este menej – tak som sa prekonal a prekvapene som zistil, ze to fakt ma cosi do seba”.

Ale boli sme (v nasom poradi, v zatvorke prislusny stat):

Delhi (Haryana) – Bhopal plus Sanchi (Madhya Pradesh – v srdci Indie, najlesnatejsi, zije tam 22 % tigrov sveta) – Orcha (MP) – Kayuraho (MP) – Varanasi (Uttar Pradesh – odtial je vacsina politikov, stat dolezity pre hinduizmus) – Darjeeling (West Bengal – komunisticka vlada, moderna kulturna koliska, odtial je vela umelcov, aktivistov, revolucionarov) – Calcutta (WB) – Mamallapuram (Tamil Nadu - koliska povodnej indickej kultury, rybarske dediny, francuzsky vplyv, najpostihnutejsi tsunami) – Pondicherry plus Auroville (TN) – Chennay (TN) – Varkala (Kerala – urodny a kludno-pohodovy stat) – back waters plus Fort Kochi (K) – Mysore (Karnataka – rozmanitost v type krajiny aj nabozenstve) – Bylakuppe (KT) – Madikeri plus hory (KT) - Hampi (KT) – Bangalore (KT) – Bombay (Maharashtra – ma aj hory aj more a je vraj drahy) – Jaipur (Rajastan – mysticka krajinka s vela palacmi a pevnostami) – Delhi

X Divov Indie:
(a toto je fakt len tych par, co sme si vsimli my....)
toaletak za 40 Rp, obed aj za 15 Rp, noclah aj za 50 Rp pre dvoch; promtna zmena z ponuky na dopyt – z predavaca zobrak; otazka „co chcete a za aku cenu“ od predavaca; kopulujuce sosky z Kamasutry na chramoch obdivovane uplne zahalenymi zenami; tvar zahalena – prsia von; zbozstenie penisu (ooo svaty Lingam); laska k zlym bohom (kali a jej krvave obete); verejna, vsadepritomna defekacia ako spolocensky happening; odpadovy management – aj budhisticki mnisi ten svoj sypu priamo z kopca do rieky; zaujem o krajinu povodu „which country, sir“ ako zaciatok a casto aj koniec konverzacie; brutal lacna pracovna sila; chlpate usi – hustota a dlzka usneho ochlpenia niektorych muzov; dobre deti – dlhe, hrbolate cesty v indickom buse bez zamrncania; najuspesnejsi zobraci su zdravi a drzi transvestiti - lebo vraj maju moc zakliat deti a indovia sa ich boja
......... to len na uvod, nabuduce doplnime................

6 Comments:

Anonymous Anonymný said...

Ciao d+m ! Hai creato veramente un bellissimo blog, complimenti! Vorrei segnalarti il mio sito che si occupa di scommesse online . Solo scommesse online !

2:15 PM

 
Anonymous Anonymný said...

Complimenti d+m per il post riguardante Letom (zimou) Indickym svetom aneb na Taj Mahal sa nas nepytajte... . Volevo sapere se puoi dare uno sguardo al mio sito che parla di risultati scommesse e dirmi come ti sembra. Se ti interessa l'argomento risultati scommesse non puoi trovare di meglio!

6:13 PM

 
Anonymous Anonymný said...

I must congratulate with you d+m because of this wonderful blog! It's really full of informations! Maybe you could be interested in having a look to my internet site that includes informations about scommesse ... if you are interested in scommesse it's the right place for you!

5:26 AM

 
Anonymous Anonymný said...

This is a very nice post about the Letom (zimou) Indickym svetom aneb na Taj Mahal sa nas nepytajte... , d+m try to keep it up to date because it seems one of the few interesting blogs on the internet! I would like to tell you to visit my website that is about risultati scommesse . Only the best informations about risultati scommesse !

7:26 AM

 
Anonymous Anonymný said...

velmi zaujimave, vdaka

7:02 AM

 
Anonymous Anonymný said...

naucio puno

9:00 AM

 

Zverejnenie komentára

<< Home